BulgarWeb

Нашите знания и умения в полза на вашия бизнес

За нас


Ние сме екип от млади хора, които дълго време работихме за големи компании в IT индустрията. Събра ни желанието малкия и среден бизнес в България да получат уеб услуги на високо ниво, както го правят големите.

Вложихме нашите вярване и ценностна система в името на фирмата. Работим с български бизнеси и каузи, които допринасят за развитието на обществото. За двете години, в които работим самостоятелно, имахме удоволствието да сме полезни с нашите знания и умения на прекрасни хора и бизнеси. Избираме да работим само там, където вярваме в продукта или услугата. А така и ние самите намираме мотивация да се раздаваме на максимум.

Нашата сила е в техническото изпълнение на сайтове и уеб приложения. Преди да започнем работа, винаги се опитваме да разберем нуждите на съответната бизнес идея, за да предложим най-полезното и оптимално решение (както финансово, така и технически).

Затова и залагаме приоритетно бързото и лесно сработване с други експерти, които е избрал нашият клиент. Вярваме, че можем да сме максимално полезни, когато нашият фокус, остане в техническата част.

Нашите проекти


За любопитни